Profil

MASTER-LING er et sproghus baseret på ideen om at levere målrettet, individuelt tilpasset sprogtræning og sproglig coaching til dansk erhvervsliv.

Med vores gennemprøvede træningsmetode som grundelement i undervisningen har vi siden etableringen i 1982 planlagt og udført sprogtræning, sproglig kompetenceudvikling, efter uddannelse og videreuddannelse for alle grene af dansk erhvervsliv. Vi dækker hele Danmark.

Vi samarbejder med mange både store og små virksomheder om deres sproglige kompetenceudvikling, og vi sørger altid for at etablere en tæt kontakt, så sprogprocessen kan følges både for den enkelte kursusdeltager og for virksomheden.

Nogle virksomheder har valgt at outsource hele området for sproglig kompetenceudvikling til os, andre virksomheder har ønsker om sproglig opjustering, efteruddannelse og videreuddannelse for enkelte af deres afdelinger, så medarbejderne kan matche de daglige udfordringer.

Målrettede træningsforløb med fokus på målbare resultater er vores drivkraft. Det er vores opgave at hjælpe vores kunder med at få succes nationalt og internationalt.

Vi tilbyder en fast procedure for hvert forløb:

• Indledende sprogtest - kompetencetest

• Behovsanalyse

• Målrettet kursusplan

• Registrering af fremmøde

• Follow-up og kontrol undervejs i sprogkurset 

• Midtvejsevaluering

• Slutevaluering 

EffektMåling - umiddelbart efter kursets afslutning

Vi har fokus på udviklingen i dansk og udenlandsk erhvervsliv, og vi udvikler konstant vores sprogkurser på dette grundlag.

Hvis du vil vide mere om MASTER-LINGs samlede koncept, så klik ind på siderne Underviserne, Kurser, og Målbare resultater.

Velkommen til MASTER-LINGs hjemmeside. Her kan du orientere dig om sproglige veje og genveje til succes. 

Ingelise Rasmussen
Ejer, Direktør