Hold fast på virksomhedens udenlandske medarbejdere

- Sådan giver du medarbejderne de bedste muligheder for at blive i Danmark


Vil du være sikker på, at dine udenlandske medarbejdere bliver i virksomheden og i Danmark i mange år endnu? 
Med Prøve i dansk 3 (PD3) får udenlandske medarbejdere mulighed for at søge om permanent opholdstilladelse i Danmark. Det er både deres og virksomhedens sikkerhed for, at de kan blive i al den tid, I har brug for det.

Forbedrer medarbejdernes danskkundskaber
- Det motiverer mig at have et mål med min danskundervisning og gør, at jeg lige lægger den ekstra indsats i at lære dansk.

Ord som disse hører vi ofte fra danskkursister, som arbejder hen imod Prøve i dansk 3. Prøven beviser, at de taler dansk på et funktionelt niveau, det vil sige, at de kan begå sig på en dansk arbejdsplads og blandt danskere generelt. Det betyder, at de kan tale, skrive og forstå dansk på et nogenlunde spontant niveau. Prøve i dansk 3 er altså virksomhedens bevis på, at de udenlandske medarbejdere behersker dansk på niveau, hvor de kan kommunikere med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Få effektiv forberedelse til prøven
Hos Master-Ling har vi specialiseret os i at forberede udenlandske medarbejdere til Prøve i dansk 3. Vi kender prøvens opbygning og krav til prøvetagerne, og vi målretter hvert enkelt kursus til medarbejdernes behov, så de kan nå i mål med prøven.

Her er fordelene ved at lade medarbejderne forberede sig til Prøve i dansk 3 i samarbejde med Master-Ling:

  • Effektive danskkurser tilpasset medarbejdernes individuelle behov
  • En dygtig og dedikeret danskunderviser
  • Undervisning, når det passer jer
  • Fysiske møder, onlineundervisning eller en blanding giver maksimal fleksibilitet
  • Undervisningen kan foregå i jeres virksomhed, så medarbejderne undgår transporttid 

Om Prøve i dansk 3
Prøve i dansk 3 er en del af de officielle krav for at opnå permanent opholdstilladelse i Danmark. Prøven kan tages to gange om året, i maj/juni eller november/december. Deadline for tilmelding til Prøve i dansk 3 er 8. marts for forår/sommer eller 30. august for efterår/vinter.

Kontakt Master-Ling på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 35 43 15 15 for at høre mere om, hvordan vi kan forberede medarbejderne på Prøve i dansk 3.