Gør medarbejderne klar til den internationale businessverden

Når du styrker medarbejdernes engelskkundskaber, styrker du samtidig virksomhedens internationale forretningsmuligheder. Dine næste kunder eller samarbejdspartnere er ikke mere end et onlinemøde væk – uanset hvor i verden, de befinder sig.

Over en milliard potentielle kunder
Engelsk er ubetinget det største sprog inden for den internationale businessverden og benyttes af virksomheder over hele verden. Det anslås, at omkring 1,2 milliarder mennesker taler engelsk, og med muligheden for onlinemøder har det aldrig været nemmere at lave forretninger med dem.

Engelskundervisning gavner både virksomheden og medarbejderne
Når medarbejderne lærer et nyt sprog, styrker det ikke blot deres sproglige kompetencer. Forskning viser, at det ligeledes løfter medarbejdernes faglige kompetencer, fordi de bliver bedre til at multitaske, netværke med potentielle nye kunder og samarbejde med deres kolleger. Derfor er der store fordele ved at styrke medarbejdernes engelskkompetencer, både for virksomheden og for den enkelte medarbejder.

Lær engelsk – hurtigt og effektivt
Master-Ling har mere end 30 års erfaring med at undervise virksomhedsmedarbejdere i engelsk talesprog og forretningsengelsk og tilbyder effektiv sprogundervisning i et professionelt miljø. I bestemmer selv, om undervisningen skal foregå på virksomheden, online eller en blanding af de to.

Kurserne er tilpasset virksomhedens og medarbejdernes behov, og vi sætter altid klare mål for medarbejdernes udbytte og resultater, så de kan arbejde målrettet med deres sprog og få det ordforråd, de og virksomheden har brug for. Vi tilbyder både

Et sprogkursus i engelsk hos Master-Ling giver:

  • Personlig engelskundervisning, uanset hvor du er
  • En dedikeret engelskunderviser
  • Et individuelt tilrettelagt sprogkursus
  • Effektiv og afvekslende engelskundervisning
  • Fleksible mødetider
  • Indsigt i engelsk forretnings- og firmakultur

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 35 43 15 15 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.