Sådan styrker du medarbejdernes faglige og sproglige kompetencer

Når dine medarbejdere lærer et nyt sprog, skærper de samtidig deres faglige kompetencer. Forskning på området viser, at medarbejdere, der lærer et fremmedsprog, bliver bedre til at netværke med potentielle kunder, samarbejde med deres kolleger og multitaske i en hektisk hverdag.

Dansk for udenlandske medarbejdere gavner både medarbejderne og virksomheden

- Selv om mit arbejdssprog er engelsk, føler jeg alligevel, at jeg går glip af en stor del af den uformelle snak, fordi den oftest foregår på dansk.

Ovenstående sætning hører vores undervisere ofte fra udenlandske medarbejdere, der ønsker at lære dansk. Virksomheden kan få rigtig stor gavn af at lære de udenlandske medarbejdere dansk, fordi det – ud over de nævnte fordele – giver dem mulighed for at deltage i de små, men ofte udslagsgivende uformelle samtaler, der for eksempel opstår før eller efter et vigtigt salgsmøde, en præsentation eller en netværksbegivenhed.

Den mest effektive vej til et nyt sprog

Master-Ling tilbyder effektiv sprogundervisning i en professionel kontekst på arbejdspladsen eller online. På den måde lærer medarbejderne hurtigt at kunne begå sig sprogligt godt og sikkert blandt danske kolleger, kunder og forretningsforbindelser.

Alle kurser er individuelt udformet efter virksomhedens og medarbejdernes behov, og vi sætter altid klare mål for medarbejdernes udbytte og resultater, så vi kan arbejde målrettet med deres sprog. Vi tilbyder for eksempel:

Medarbejdernes resultater kan måles allerede efter 30-40 lektioner – det er virksomhedens garanti for et udbytterigt kursus.