Sådan lærer du et sprog med online sprogundervisning

- Få online sprogundervisning og styrk dine kompetencer hjemmefra

Et nyt sprog styrker både dit CV og dine kognitive evner. Det forbereder dig på en eventuel karriere i udlandet, og det giver dig en dybere forståelse af en anden kultur.

Du kan sagtens styrke dine kompetencer og lære noget nyt, selv om du ikke har mulighed for at mødes fysisk. Her er online sprogundervisning et godt alternativ til traditionel klasseundervisning. Den nyeste forskning på området viser nemlig, at online sprogundervisning faktisk er lige så effektiv som face to face-undervisning.


Derfor skal du vælge online sprogundervisning

Der er flere fordele ved online sprogundervisning:

  • Du kan få din undervisning, lige der hvor du er, også når du rejser.
  • Du kan få undervisning på sikker afstand og uden smittefare.
  • Du undgår at spilde tid på transport.

Online sprogundervisning er altså mere fleksibelt end fysisk undervisning og derfor perfekt til dig, som har en travl arbejdsdag, rejser meget eller som ofte arbejder hjemmefra. Samtidig kan du modtage undervisning, selv om du er i karantæne, eller hvis du er i risikogruppen for COVID-19.

 
Sådan foregår online sprogundervisning hos Master-Ling

Master-Ling leverer professionel sprogundervisning til det danske erhvervsliv. Her har flere og flere af vores kursister fået øjnene op for fordelene ved online undervisning.

Der er flere forskellige muligheder for at få online sprogundervisning hos os. Du kan for eksempel vælge at få al din sprogundervisning online eller at mødes med din sprogunderviser en gang imellem. I mødes via Zoom (eller på en tilsvarende platform), hvor I både kan se og høre hinanden. Derfor føles det på mange måder lige som at mødes fysisk.

 

Har du fået lyst til at prøve online sprogundervisning?

Vi tilbyder blandt andet onlineundervisning i:

Engelsk

Tysk

Fransk

Spansk

Italiensk

Svensk

Dansk (for udenlandske medarbejdere)