Derfor gør et nyt sprog underværker for dit CV

For mange af os betyder corona-krisen, at vi har lidt mere tid til overs end normalt. Hvorfor ikke bruge den tid konstruktivt og styrke dine sproglige kompetencer?

Studier viser, at folk, der taler to eller flere sprog er bedre til at multitaske og har mindre risiko for at udvikle demens. Men det kan også styrke dit CV at lære et nyt sprog.

Et nyt sprog har følgende fordele for dit CV:

  • Du får bedre muligheder for at skabe en karriere i udlandet
  • Du øger dine chancer for at få job i en international virksomhed
  • Du viser din (kommende) arbejdsgiver, at du tager kompetenceudvikling seriøst


Tag dine sprogkundskaber seriøst – det gør din arbejdsgiver
Medarbejdere, der taler flere sprog, er ofte stærke i problemløsning, kreativitet og multitasking. Det er kompetencer, der er i høj kurs hos mange arbejdsgivere. Desuden træner du din hjerne og styrker din hukommelse, når du lærer et nyt sprog.

Karriere i udlandet? Et nyt sprog kan være nøglen
En af de vigtigste forudsætninger for at kunne skabe sig en karriere i udlandet er, at du har gode sprogkundskaber inden for engelsk eller sproget i det land, du gerne vil arbejde i. Du kan naturligvis komme langt med engelsk, men det er stadig kun omkring 20% af klodens befolkning, der taler engelsk. Vil du gerne ind under huden på en befolkning, må du tale deres modersmål.

Ved du for eksempel allerede nu, at du på sigt gerne vil skabe en karriere i Tyskland, er det en stor fordel, at du udvikler dine tyskkundskaber og skaber dig et solidt fundament i det tyske sprog så tidligt som muligt, så du har tid til at forbedre dit sprog.


Skab mulighed for job i en international virksomhed
Vi lever i en verden med en høj grad af internationalt samarbejde. Derfor er det ekstremt vigtigt for internationale virksomheder at have medarbejdere, der kan tale flere sprog og dermed skabe relationer til udenlandske samarbejdspartnere.

Hos Master-Ling har vi mere end 30 års erfaring med at undervise erhvervsfolk i fremmedsprog – så vi ved, at det er vigtigt for mange arbejdsgivere at styrke medarbejdernes sprogkompetencer.

Vi tilbyder blandt andet kurser i:

Engelsk

Tysk

Fransk

Spansk

Italiensk

Svensk

Dansk (for udenlandske medarbejdere)