Forretningsengelsk

Nogle mennesker taler et godt og funktionelt engelsk, men savner sikkerhed og rutine i det forretningsengelsk, der skal benyttes i deres daglige arbejde. Andre har anvendt engelsk meget sjældent og ønsker derfor en brush-up på det, de lærte i skolen. Forretningsengelsk kan trænes ud fra alle sproglige udgangspunkter – og i de forretningsområder, der er relevante. MASTER-LING’s undervisere har mange års erfaring i at undervise i forretningsengelsk, og de tilrettelægger engelskkurset, så det passer til kursusdeltagers ønsker og mål.

Kurset sammensættes, så det matcher kursusdeltagers og virksomhedens behov. Emner kan være:

Marketing, økonomi, finans, forhandlingssprog, præsentationer, HR, forsikring, reception og gæstemodtagelse, pharma, akademisk skrivning, skriftlig formulering generelt, tekniske områder mm.

Kurserne i forretningsengelsk kan foregå som ene- eller holdundervisning i virksomheden eller i MASTER-LINGs lokaler i Hellerup.

 

Forretningsengelsk online

Vi tilbyder også undervisning i forretningsengelsk online via Skype.

Online sprogkurser er ideelle for medarbejdere i udlandet, der ønsker målrettede sprogkurser, eller for medarbejdere, der rejser meget og derfor har svært ved at have regelmæssige møder med en underviser.

Et online sprogkursusforløb i forretningsengelsk kan eventuelt kombineres med fysiske møder med engelskunderviseren, hvis dette er muligt.

 

Et sprogkursus i FORRETNINGSENGELSK hos MASTER-LING giver:

1
Personlig danskundervisning, uanset hvor du er
1
En dedikeret danskunderviser
1
Et individuelt tilrettelagt sprogkursus
1
Effektiv og afvekslende danskundervisning
1
Fleksible mødetider
1
Indsigt i forretnings- og firmakultur i Danmark

Ønsker du at høre mere og/eller deltage på kurset?